Mindent a sztreccsfóliáról
 
 
Mire használják a sztreccsfóliát?
 
A sztreccsfóliát (máshol strechfólia, sztrecsfólia) raklapos áruszállításkor rögzítésre használják. A sztreccsfólia anyaga nyújtható polietilén, mely a használat során rátapad, rázsugorodik a szállítandó termékre, így biztonságosan rögzíti azt. A megfelelő granulátumokból előállított sztreccsfóliákat nagyon jó tépőszilárdság és jó párazáró képesség jellemzi.
 
Hol használnak Sztreccsfóliát?
 
Az iparban nagyon széles körben elterjedt az alkalmazása. Szinte mindenhol, ahol raklapos árumozgatás történik, és szükség van a raklap tartalmának fix rögzítésére, ott használnak sztreccsfóliát. A rögzítendő áru sztreccsfóliával való védelme történhet kézi vagy gépi eljárással is.
Amennyiben Önt részletesen érdeklik a csomagolástechnikával kapcsolatos fontos kérdések, információk, mindenképp nézze meg a következő oldalt, ahol külön a sztreccsfóliával, és annak gazdaságos használatával is foglalkoznak.
 
Megspórolhatja a sztreccsfólia használatát?
 
Igen, amennyiben Ön bármilyen jellegű zsákos áruval foglalkozik, megspórolhatja a sztreccsfólia használatát, sőt egyben az árumozgatással járó veszteségeit is nullára csökkentheti. Ugyanis létezik egy magyar találmány, melynek lényege, hogy az alkalmazott zsákok csúszásmentesek. Az ezekkel a zsákokkal megrakott raklap, teherautó-plató, daru stb., bármilyen ilyenkor megszokott rázkódást, billenést, ütődést kibír anélkül, hogy a zsákok egymáson elcsúsznának. Így gyakorlatilag zsugorsapka vagy a sztreccsfólia használata értelmét veszti. A sztreccsfólia nélkül is kiküszöbölhető a leborulás és az ebből adódó sérülés, így csökkentve nullára a veszteséget. Mindezt úgy, hogy áruk az általánosan használt csomagolási rendszerek áránál akár alacsonyabb is lehet.
Feltétlen kattintson a csúszásmentes zsákokat bemutató oldalra, ahol megismerkedhet a részletekkel!                        
 

 

Termékek        O      Jogi nyilatkozat        O        Főoldal